25 MB Altı 5 İddaalı Mobil Oyun


 

25 MB Altı 5 İddaalı Oyun

                Zaman zaman telefonlarımızda yeterli depolama alanına sahip olamıyoruz ve ya telefonumuz ya da tabletimiz eski olduğu için uygulama yüklemekte sıkıntı yaşayabiliyoruz. Sizler için 5 tane 25 mb altı birbirinden eğlenceli oyun derledik.

1 – Jelly Fill

Play Store

 

Tetris bloklarının kullanıldığı oyunda amacımız blokları doğru bir şekilde birleştirip işaretli alanı doldurmak. Oyunu eğlenceli kılan ise bu blokların jel kıvamında olması bloklar bir birlerinin üstüne düşük sekerken size yaşşatığı his oldukça rahatlatıcı.

Oyun içi

 

2 – Mekorama

Play Store

 Kendinizi bozulmuş bir robota yol gösterirken bulacaksınız. Bolca düşünmenizi gerektirecek ve beyninizi zorlayacak bir oyun. Oyunu oynarken ekranı o kadar çok döndüreceksiniz ki başınızın dönmemesine imkan yok. 

Oyun içi

 

3 – Dr. Driving

Play Store

 

                Bu oyunu bilmeyeniniz yoktur. Zira çok popiler bir ouyun 2. serisi mevcut. Grafikleri iyi olmasa da sizi başından ayırmaycak bir simulasyon oyunu. Daha fazla anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Oyun içi

 

4 – Anger of Stick 5

Play Store

 

                Yine popiler bir oyun. Çöp adamları yere sericeksiniz hepsi bu kadar. Hareket hızı daha yüksek olsa daha akıcı bir deneyim sunabilir. Yine de bu kadar ufak bir boyuta sahip olduğunu göz önüne alırsak mazur görülebilir.

Oyun içi

 

5 – Batı Silahşör

Play Store

 

                RDR2 tarzı, mobil ve sadecee 20 mb. Vahşi batıda geçen bir oyun ve biz bir kovboy karakteri yönetiyoruz. Neredeyse açık bir dünya. Farklı meydan okumalara girebiliyorsunuz ve farklı görevlere katılıyorsunuz. Ata binmek hoş bir detay. Grafikleri ise hiç fena değil.

Oyun içi

 

                Sizler için bouyutu çok düşük harika 5 tane oyunu sıraldaık. Youtube kanalımıza göz atmayı unutmayın.


Yorumlar

  1. Önemli olan oyunun kalitesi değil oyunun oynamışı. Yakında 25 mb altı oyun bende yayinlayacagim ve açık kaynak olacak. Reklamimi yaparsaniz cok sevinirim

    YanıtlaSil
  2. At binmeyi sevdiğim icin batı silahşor oyununa bir göz atabilirim. 😄

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar