2500 TL Bütçe ile Alınabilecek 4 Telefon


2500 TL Bütçe ile Alınabilecek 4 Telefon

Merhabalar bu gün telefon almakta zorlananlar için maksimum 2500 tl ye alınabilecek 4 telefonu sıraladım isterseniz bu listeye bi göz atalım.

Xiaomi Redmi Note 9



                İlk telefon Xiaomi nin en çok tutan serisi, Redmi serisinden Redmi Note 9. Bu telefonda Helio G85 işlemcisi kullanılmış ve bu ram deki eksikliği baya bir kapatmış olmalı ki telefonun performansı çok iyi. Bu telefonda 4 gb ram bulunmakta. Hafız seçenekleri ise 64 – 128 gb olmak üzere 2 ye ayrılıyor. Kameraları 48 mp – 8 mp  - 2 mp  - 2 mp olmak üzere 4 kamera bulunmaktadır.

Honor Play

                İkinci telefonumuz Honor Play. Honor Huawei’ nin yan markasıdır. Bu yüzden telefon Huawei alt yapısı kullanmakta ve bu telefonda Google servisleri bulunmaktadır. Telefonda Kirin 970 gibi devasa bir işlemci bulunmaktadır. Telefonun adından da anlaşılacağı gibi oyun odaklıdır ve işlemcisi bu sebepten çok güçlüdür. Ram kısmı biraz düşük kalsa da işlemcisi bu eksiği fazlasıyla karşılamakta ki zira telefonun oyun performansı Redmi Note 9’ dan bile iyi. Telefonun kameralarına gelecek olursak. Telefonda 16 mp - 2 mp 2’ li kamera bulunmaktadır. Bu kameralar yine Huawei tarafından yapıldığı için çekim gücü baya iyi ve aşırı derecede tatmin edici.

TCL Plex  


                Üçüncü telefonumuz TCL Plex. Bu telefonun işlemcisi diğerlerine göre daha düşük. Snapdrogon 675 kullanan telefonun ram tarafı ise 6 gb. Bu telefonu şahsen kullanmadım ama özelliklerine göre kullanılabilir bir telefon. Tasarımını beğendiğim söylenemez. Arkadaki üçlü kameranın yan yana durması hoş olmamış. Telefonun kamerası 48 mp – 16 mp – 2 mp olmak üzere 3 kamera bulunmaktadır.

General mobile GM 9 Pro



                Dördüncü telefonumuz ise diğerlerine göre daha ucuz fakat fiyatına göre baya iyi olan bir telefon. General mobile GM 9 Pro. En ucuz 1900 tl ye bulabildiğiniz GM 9 Pro özellikleri ile bu pahalı telefonların arasına bu fiyatı ile girebilmiş. İşlemci olarak Qualcomm Snapdragon 660 bulunmakta. Oyun performansı çok tatmin edici ve ful ayarlarda 30 – 40 fps vermekte. Kamera tarafında 12 mp – 8 mp olmak üzere 2 kamera bulunmakta. Fotoğraf çekim performansı çok yüksek değil.

                Bu telefonların en ucuz bulabildiğim fiyat;    

·         Xiaomi Redmi Note 9: 2.578 TL

·         Honor Play: 2.499 TL

·         TCL Plex: 2.485 TL

·         General mobile GM 9 Pro: 1.952 TL

 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar